045 7833 0316

Kalusteet

Puiset kalusteet

Lommit Oy valmistaa kalusteet asiakkaan toiveiden mukaisesti. Mm. lisääntyneet etätyöt ovat kasvattaneet tarvetta ergonomisille työpisteille kodeissa. Aina kotoa ei löydy erillistä työhuonetta ja tarkoitettu tila saattaa kotona olla rajallinen, jolloin työpisteen kalusteet tulisi integroida mahdollisimman hyvin kodin muuhun kalustukseen. Ergonominen ja kodin muuhun sisustukseen sopiva työpiste on täysin mahdollista toteuttaa! Työpiste ja sen kalusteet suunnitellaan kodin muuhun värimaailmaan sopiviksi. Kalusteet voidaan suunnitella monikäyttöisiksi, jolloin ne ovat käytettävissä myös kodin muihin tarpeisiin. Esimerkiksi sähköisen työpöydän ei aina tarvitse olla suorakaiteen tai kolmion muotoinen, vaan se voi myös olla pyöreä tai kuusikulmainen – sellainen kuin kotiin tarvitaan. Kodinomaiset, ergonomiset työpisteen kalusteet ovat nykyaikaiset ja mahdollistavat erinomaisesti etätyön vaativat tarpeet.

Kodin ja toimiston lisäksi voimme valmistaa puisia kalusteita, säilytysratkaisuja tai sisustustuotteita myös matkailuvaunuihin ja -autoihin.

Aidosta puusta monipuolisesti ja ammattitaidolla

Materiaalina voi olla massiivipuu tai kalustelevyt eri muodoissa. Tuotekattaukseen kuuluu mm. sähköpöydät, kaapit, hyllyt, liukuovet, liukuovikaapistot, erilaiset tarjoiluvaunut, pöydät ja erilaisia sisustustuotteita.
Toimimme yhteistyössä myös sisustussuunnittelijoiden ja arkkitehtien kanssa. Luemme sujuvasti rakennuspiirustuksia, sisustussuunnitelmia sekä niihin liittyviä kuvia. Meidät kannattaa ottaa mukaan jo suunnittelun alkuvaiheessa, jotta lopputulos on mahdollisimman hyvä.

Erikoisuutena valmistamme myös uurnat mm. perheen lemmikkien viimeistä ja arvokasta matkaa varten. Tuotteet ovat lähes poikkeuksetta uniikkeja, ja ne on valmistettu juuri asiakasta varten.
Minkälaisia kalustetarpeita sinulla on? Kuulisimme niistä mielellämme, joten ole rohkeasti yhteydessä.